Matematik

To ligninger med to ubekendte

30. marts 2020 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med hvordan regnestykket i det vedhæftede løses?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2020 af StoreNord

Gang med x på begge sider.

Find et kursus i Wordmat.


Svar #2
30. marts 2020 af SofieAmalieJensen

#1

Gang med x på begge sider.

Det har jeg forsøgt, men jeg synes ikke det giver mening. Har jeg gjort noget forkert? (vedhæftet)


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. marts 2020 af mathon

                 \small \textup{solve}\left(\left\{\begin{array}{lll} y=25.328x\\&,\left \{ x,y \right \} \\ x=0.039482y \end{array}\right. \right )


Svar #4
30. marts 2020 af SofieAmalieJensen

#3

                 \small \textup{solve}\left(\left\{\begin{array}{lll} y=25.328x\\&,\left \{ x,y \right \} \\ x=0.039482y \end{array}\right. \right )

Det har jeg også forsøgt, men jeg tror heller ikke resultatet jeg får her er korrekt. vedfæftet.


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. marts 2020 af StoreNord


Svar #6
30. marts 2020 af SofieAmalieJensen

#5

https://www.skoleflix.dk/watch/wordmat-2-ligninger-grafisk-og-algebraisk_3nPOauGjBTsDkpm.html

position   00:50
Skæringen skal være i (0.0)

super, jeg kigger lige på det. Tak for hjælpen til jer begge


Brugbart svar (1)

Svar #7
30. marts 2020 af StoreNord

#0
Dit sidste facit er da næsten det samme som (0,0). Måske er din computer bare ikke nøjagtig nok, eller overnøjagtig.


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.