Matematik

Matematik, HJÆLP!

31. marts 2020 af Nina122 - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har en aflevering i matematik for til i morgen, og jeg sidder virkelig fast i denne ene opg

Sammenhængen mellem maksimal relativ væksthastighed V (målt i døgn^-1) og kropsmasse M (målt i gram) for flercellede vekselvarme dyr er givet ved

logV := -1.64 - 0.27*logM;


A)

Jeg skal nu bestemme V når M = 3000

Jeg tænker at jeg skal erstatte m med 3000, men hvordan skal det stilles op i maple eller bare generelt??


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af janhaa

lg(V) = -1,64 - 0,27*lg(3000) = -2,579

10lg(V) = 10-2,579

V = 2,64*10-3


Svar #2
31. marts 2020 af Nina122

Hvordan ville du skrive det i maple? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. marts 2020 af Soeffi

#2. Man kan gøre følgende:


Svar #4
01. april 2020 af Nina122

Mange tak! Det var en stor hjælp:D


Skriv et svar til: Matematik, HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.