Matematik

Sandsynlighed for summen er 8 eller større

31. marts 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med spørgsmålet? på forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: fil.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2020 af AMelev

Hvor mange 8'ere ud af hvor mange summer i alt?


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2020 af janhaa

P= 5/24


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2020 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:1949272.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2020 af janhaa

P = 6/24 = 1/4

Svar #5
31. marts 2020 af l24 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Sandsynlighed for summen er 8 eller større

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.