Matematik

Bestem skalarprodukt ud fra 2 vektorers længder og vinklen

01. april 2020 af 1234567899876543210 - Niveau: C-niveau

Hej

Hvordan skal de vedhæftede opgaver løses?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af mathon


              


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2020 af mathon

Benyt:
                   \small \overrightarrow{v}\cdot \overrightarrow{w}=\left | \overrightarrow{v} \right |\cdot \overrightarrow{w}\cdot \cos(\overrightarrow{v},\overrightarrow{w})


Svar #3
01. april 2020 af 1234567899876543210

#2

Benyt:
                   \small \overrightarrow{v}\cdot \overrightarrow{w}=\left | \overrightarrow{v} \right |\cdot \overrightarrow{w}\cdot \cos(\overrightarrow{v},\overrightarrow{w})

Men hvordan finder jeg w^->?


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2020 af mathon

notationskorektion:

   Benyt:
                   \small \overrightarrow{v}\cdot \overrightarrow{w}=\left | \overrightarrow{v} \right |\cdot\left | \overrightarrow{w} \right |\cdot \cos(\overrightarrow{v},\overrightarrow{w})=4\cdot 10\cdot \cos\left ( \left \{ 45\degree,150\degree,90\degree \right \} \right )=\left \{ 20\sqrt{2},-20\sqrt{3},0 \right \}

                 


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. april 2020 af mathon

notationskorrektion:

   Benyt:
                   \small \overrightarrow{v}\cdot \overrightarrow{w}=\left | \overrightarrow{v} \right |\cdot\left | \overrightarrow{w} \right |\cdot \cos(\overrightarrow{v},\overrightarrow{w})=4\cdot 10\cdot \cos\left ( \left \{ 45\degree,150\degree,90\degree \right \} \right )=\left \{ 20\sqrt{2},-20\sqrt{3},0 \right \}


Svar #6
01. april 2020 af 1234567899876543210

#5

notationskorrektion:

   Benyt:
                   \small \overrightarrow{v}\cdot \overrightarrow{w}=\left | \overrightarrow{v} \right |\cdot\left | \overrightarrow{w} \right |\cdot \cos(\overrightarrow{v},\overrightarrow{w})=4\cdot 10\cdot \cos\left ( \left \{ 45\degree,150\degree,90\degree \right \} \right )=\left \{ 20\sqrt{2},-20\sqrt{3},0 \right \}

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2020 af mathon


 


Skriv et svar til: Bestem skalarprodukt ud fra 2 vektorers længder og vinklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.