Fysik

Joules lov

02. april 2020 af pointless (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal angive Joules lov for elektrisk effekt og så Joules lov for elektrisk energi. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af Moderatoren

Hvilke problemer har du med det?


Svar #2
02. april 2020 af pointless (Slettet)

At angive dem. Jeg har loven P=U*I^2 og det går jeg ud fra er Joules lov for effekt, men hvad så med den anden? Den kan jeg ikke finde, så har egentlig bare brug for hjæp til at angive, hvordan de ser ud. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2020 af mathon

                     \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{effekt:}& P=R \cdot I^2=\frac{U^2}{R}\\\\\textup{energi:}&E=I\cdot t\cdot U=q\cdot U \end{array}


Skriv et svar til: Joules lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.