Matematik

Funktioner Geogebra

02. april 2020 af Trussetyven43 - Niveau: 9. klasse

Skal lave en funktion og svare på det her men fatter hat. Håber i kan hjælpe;)

Tegn i et nyt koordinatsystem funktionen:
f(x)=24/x
Vis på funktionen hvilken y-værdi, der er tilknyttet x-værdien 6. Hvilken værdi har x, når f(x) er 48?
Hints:
Skriv i inputlinje ”x=6”
Skriv i inputlinje ”y=48”
Find skæringspunkt


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2020 af pointless (Slettet)

Du skal jo bare skrive netop det ind i geogebra, så gør den hele arbejdet for dig


Svar #2
02. april 2020 af Trussetyven43

Ja men det har jeg gjort, men kan ikke finde skæringspunktet??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2020 af pointless (Slettet)

Så prøv at zoom lidt ud. Har du skrevet det rigtig ind, så skal det være der et sted. Evt. brug akserne som hjælp, da du jo ved, at det skal være der, hvor y aksen er 48 og det andet skal være der, hvor x-aksen er 6. 


Svar #4
02. april 2020 af Trussetyven43

Er skæringspunktet så (6,48)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2020 af ringstedLC

#4: Linjen x = 6 og linjen y = 48 har skæringspunktet (6,48)


Skriv et svar til: Funktioner Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.