Matematik

Beregn potensfunktion

03. april 2020 af tgrjmrfijng (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået potensfunktionen

f(x)=2*x^3

Beregn f(2)

Løs f(x)=54

Jeg er ret lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llll} & f(x)=2 \cdot x^3 \\\\ & f(2)=2 \cdot 2^3=2^4=16 \\\\\\ & 2 \codt x^3=54 \\\\ & x^3=27=3^3 \\\\ & x=3 \end{array}


Svar #2
03. april 2020 af tgrjmrfijng (Slettet)

Hvad skal det betyde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} & f(x)=2 \cdot x^3 \\\\ & f(2)=2 \cdot 2^3=2^4=16 \\\\\\ & 2 \cdot x^3=54 \\\\ & x^3=27 = 3^3 \\\\ & x=3 \end{array}


Skriv et svar til: Beregn potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.