Matematik

Hjælp - matematik

03. april 2020 af Lukassssssss - Niveau: B-niveau
Peter cykler en tur. Han kører 20 km på 50 minutter.
Hvor mange sekunder er Peter om at køre 1 kilometer?

Hvordan beregner man det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2020 af janhaa

x/1 = 50/20 = 5/2 (min)

2,5 min = 150 sec på 1 km


Skriv et svar til: Hjælp - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.