Kemi

kemi

13. april 2020 af maria2016 - Niveau: B-niveau

Hej er lidt i tvivl om hvordan man løser den her opgave, håber I vil hjælpe mig:) 

25, 0 ML af en ethansyreopløsning titreres med 0,100 M NaOH med phenolphthalein som indikator. Ved indikatoromslaget er der tilsat 15, 4 mL af NaOH - opløsninegn. Beregn ethansyreopløsningens formelle stofmængdekoncentration?

cs = 15,3 mL / 25 mL * (0,100 M) = 0,0612 M 

I denne opgave er jeg i tvivl om man skal lave 25 ml om til mmol og desuden om man skal skrive 0,1 M i stedet for 0,100 M eller behøver man at skrive 0,100 M i regnestykken, kan det se sådan ud cs = 15,3 mL / 25 mL = 0,0612 M  ? 


Svar #1
14. april 2020 af maria2016

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2020 af mathon

Du kan ikke omregne ml til mmol.

.
Du fik svar i og der er tilføjet i

 https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1951625


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.