Matematik

Finde funktion til vektorfunktion

14. april 2020 af lenemoller (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal finde funktionen til vektorfunktionen


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2020 af AMelev

                                        

x'(t) = 2t +1, bestem den stamfunktion x(t), der har x(0) = 3
Tilsvarende for y'(t) = 3t2 og y(0) = 4


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. april 2020 af mathon

            \small \begin{array}{llll}&&\overrightarrow{s}(t)=\begin{pmatrix} \int (2t+1)\, \mathrm{d}t\\ \int 3t^2\, \mathrm{d}t \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} t^2+t+k_1\\t^3+k_2 \end{pmatrix} \\\\&& \overrightarrow{s}(0) = \begin{pmatrix} k_1\\ k_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix} \\\\\\ a) & \textup{forskrift:}&\overrightarrow{s}(t) = \begin{pmatrix} t^2+t+3\\t^3+4 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Finde funktion til vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.