Matematik

Vektorfunktion -længde af bane

15. april 2020 af DeepOcean - Niveau: A-niveau

hej

jeg sidder med en vektorfunktion opgave hvor jeg skal finde længde af banekurve og areal mellem kurven og x-aksen og lordret linjer x= 1 og x=2

jeg har llidt problmer med b) og d) opgave nogle der kan hjælpe lidt ?

Tak for det :)

jeg vedhæfte opgave

Vedhæftet fil: vektorfunktion opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af janhaa

b)

A = int_0^1 (t+1) dt = 3/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2020 af janhaa

c) L = int_0^1 sqrt(1+ 4t^2) dt = 1,48


Svar #3
15. april 2020 af DeepOcean

jeg forstår ikke din beregniner,,)

b) man skal jo beregn areal mellem linjerne x=1 og x=2

hvorfor integrere du t+1 og ikke t^2 +1 .....og ´hvorfor sætter du grænse fra 0 til 1 ?? og ikke fra 1 til 2 ???

c) som problem igen ,,forstår ikke måden ??

er det andre de kan hjælpe lidt med den her opgave ?


Skriv et svar til: Vektorfunktion -længde af bane

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.