Fysik

Hastighed af lod ud fra fjederkonstant

18. april 2020 af hjælpmigligetak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet. 

Jeg har problemer med B.

Håber nogen kan hjælpe!

Vedhæftet fil: fysikspg.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2020 af peter lind

Brug energibevarelse Arbejde-fjederenergi = kinetisk energi


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. april 2020 af ringstedLC

b) EFjeder har du fundet i a):

\begin{align*} W_{Lod}-E_{Fjeder}=E_{kin} &= \tfrac{1}{2}\,m\cdot v^2 \\ v^2 &= \frac{E_{kin}\cdot 2}{m} \end{align*}


Svar #4
19. april 2020 af hjælpmigligetak (Slettet)

Mange tak for hjælpen! 

Har løst den nu.


Skriv et svar til: Hastighed af lod ud fra fjederkonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.