Matematik

matematik

25. april 2020 af ayse04008210 - Niveau: C-niveau

Hej alle, har selv prøvet men kan ikke rigtig løse den. Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: ijhg.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}a)&\textup{Kontrollen best\aa r i at inds\ae tte P's koordinater i linjens ligning.} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. april 2020 af mathon

\small \small \begin{array}{llll}b)&\textup{Trekantens areal er den halve numeriske v\ae rdi af vektorernes determinant.} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. april 2020 af janhaa

b) Area = 0,5 |{16\,\,20}| \\ \,\,\,\,\,\,|{4\,\,10}| = 40


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. april 2020 af mathon

                 \small \begin{array}{llll}&A_{trekant}=\frac{1}{2} \cdot abs\left(det\left(\begin{bmatrix}16 &20 \\4&10 \end{bmatrix} \right ) \right ) \end{array}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.