Matematik

Udfyld tomme felter

26. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe? på forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: 20200426_211600.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af janhaa

y(-2) = 13

y(2) = 1

der

y = -3x + 7


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2020 af Ladora (Slettet)

Du skal bruge formlen: f(x)=a\cdot x+b


Svar #3
26. april 2020 af l24 (Slettet)

Tusind tak :) 


Skriv et svar til: Udfyld tomme felter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.