Matematik

Opgave om polynomier

27. april 2020 af Camilladamgaard1 - Niveau: B-niveau

Hey, er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver? har ret besvær med dem


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af janhaa

3)

toppkt: /Max:

f ' (x) = 2x + 2 = 0

og

g ' (x) = -8x + 24 = 0

og

h '(x) = 2x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2020 af janhaa

4)

intersects with x-axis, when y = 0,

thus; f(x) = 0, g(x) = 0 and h(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2020 af janhaa

5)

f(x) = (x+1)2 = x2 + 2x + 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2020 af janhaa

6)

i(x) = j(x)

2x2 - 4x + 10 = -2x2 + 20x - 10

4x2 -24x + 20 = 0

x2 - 6x + 5 = 0 = (x-1)(x-5)

x=1, x=5


Svar #5
27. april 2020 af Camilladamgaard1

, kan der måske komme lidt tekst på, så jeg forstår det nærmere


Svar #6
27. april 2020 af Camilladamgaard1

.


Skriv et svar til: Opgave om polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.