Matematik

Udregn f(100) & Hvad er x når f(x)=50?

28. april 2020 af idekan - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med 2 opgaver,

først: hvordan man udregner f(100)?

og: Hvad er x, når f(x)=50?

Jeg bruger nspire, hvis det gør en forskel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af janhaa

need info


Skriv et svar til: Udregn f(100) & Hvad er x når f(x)=50?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.