Matematik

Udregning

28. april 2020 af Zaggy - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med dette

Efter endt reaktion består opløsningen af FeCl2 (aq) idet H2 er en gas og derfor fordampet fra opløsningen. Opløsningen fylder stadig 1,0 L. Hvad er den formelle koncentration af FeCl2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af janhaa

need info...


Svar #2
28. april 2020 af Zaggy

Du har fået info?

Teksten øverst, alt står der


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2020 af janhaa

#2

Du har fået info?

Teksten øverst, alt står der

nope


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2020 af janhaa

c = [FeCl2] = n/V = n


Skriv et svar til: Udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.