Matematik

Er opgave korrekt?

28. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogle der vil være sød og fortælle om min opgave er korrekt? opgave beskrivelsen er her 

Vedhæftet fil: 20200428_191813 (1).jpg

Svar #1
28. april 2020 af l24 (Slettet)

og her er mit resultat kan bare ikke forstå hvorfor den er blevet så lille

Vedhæftet fil:20200428_192924.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2020 af Capion1


Se, om du vil få samme resultater:
CAD = 28,03º
BAC = 78,97º = 107º - 28,03º
B = 63,53º
ACB = 37,50º
ACD = 113,78º
D = 38,19º
|BC| = 27,41
Areal ΔACD = 217,3435
Areal ΔABC = 208,5745


Skriv et svar til: Er opgave korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.