Matematik

find skæringer mellem cirklerne og linjen

30. april 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej nogen der kan hjælpe med hvilken formel jeg skal benytte for at bestemme centrum og radius?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af peter lind

Cirklens ligning er (x-a)2 + (y-b)2 = r2 hvor (a, b) er centrum og r er radius


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af janhaa

2)

x2 + (y-2)2 = 2

centrum: (0, 2) og r = sqrt(2)


Svar #4
30. april 2020 af natalie1234 (Slettet)

(−2-2)^(2)+(−2-1)^(2) = 25

er det her så korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2020 af ringstedLC

#4: Ja, det kan ikke diskuteres:

\begin{align*} (-4)^2+(-3)^2 &= 25 \end{align*}

men det kan jo ikke være svaret på centrum og radius.


Skriv et svar til: find skæringer mellem cirklerne og linjen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.