Matematik

Hvor meget vejer en 8 cm fladfisk ifølge modellen

02. maj 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med de to spørgsmål? synes det ret svært på forhånd tak :) 

Vedhæftet fil: 20200502_125030.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. maj 2020 af mathon

             \begin{array}{lllll}b)&\frac{f_{\textup{'dobbeltlang'}}}{f_{\textup{'lang'}}}=\frac{f(2x)}{f(x)} =\frac{0.0114\cdot (x\cdot 2)^{2.819 }}{0.0114\cdot x^{2.819 }}=\frac{ x^{2.819 }\cdot 2^{2.819}}{x^{2.819 }}=2^{2.819}=7.06 \end{array}


Svar #3
02. maj 2020 af l24 (Slettet)

Tusind tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2020 af Mettes3

Jeg har også fået dette spørgsmål er der nogen der ved hvad man skal skrive i b ? tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2020 af mathon

Din konklusion på:
                               Har fiskeren ret i, at den dobbeltlange fisk vejer 7 gange så meget som den anden fisk?


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2023 af Jamulla

Hvordan kommer i så frem til svaret på A? fordi at hvis man siger 0,0114 gange med x, som er 8 cm gange med 2,819 så giver det 0,257 


Skriv et svar til: Hvor meget vejer en 8 cm fladfisk ifølge modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.