Matematik

Eksponentielle udviklinger 1075.

03. maj 2020 af javannah5 - Niveau: C-niveau
Er der nogen der ved hvordan man løser denne her opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll}& f(x) = 3\cdot 5^x\qquad g(x) = 2-x\\\\& (f \circ g)(x) = f(g(x)) = f(2-x) =\underset{\textup{eksponentiel funktion}}{ \underbrace{3 \cdot 5^{2-x}}} \\\\ & (g \circ f)(x) = g(f(x)) = g(3 \cdot 5^x) = 2 - 3 \cdot 5^x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2020 af AMelev

Du skal angive det niveau, der indgår i din studieretning, er det virkelig kun C?
Dette lyder lidt avanceret for det niveau.


Skriv et svar til: Eksponentielle udviklinger 1075.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.