Matematik

funktioner f og g 2.D1.2

04. maj 2020 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvordan skal denne opgave løses?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll}a)\\&g(f(x)) = g(x^3+2x-3)=\sqrt{x^3+2x-3} + 2\\\\& g(f(2)) =\sqrt{2^3+2\cdot 2-3} + 2 = \sqrt{9}+2 = 3 + 2 = 5 \end{array}


Skriv et svar til: funktioner f og g 2.D1.2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.