Matematik

Kan jeg få af vide om den her opgaver er positiv

05. maj 2020 af Hakeem11 - Niveau: 8. klasse
Simonsen har købt 14 knallerter hjem for 15500 kr. Han sælger dem i sin forretning for 1360 kr pr stk.
- Hvor meget tjener han
1360*14 = 19040
19040-16600= han tjener 3540



Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af Moderatoren

Hvad er du i tvivl om? Forklar hvorfor, at du har gjort, som du har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2020 af PeterValberg

Simonsen har købt 14 knallerter hjem for 15500 kr. Han sælger dem i sin forretning for 1360 kr pr stk.
- Hvor meget tjener han
1360*14 = 19040
19040-16600= han tjener 3540

Mener du ikke 15500 ? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. maj 2020 af Hakeem11

Jo stavefejl ahaha er det ellers rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2020 af PeterValberg

Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
05. maj 2020 af Hakeem11

Okay taak

Skriv et svar til: Kan jeg få af vide om den her opgaver er positiv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.