Matematik

sandsyndlighedsregnings opgaver hjælpppp

06. maj 2020 af Trojanskhest - Niveau: A-niveau

Hey 

Jeg har 4 opgaver vedhæftet, som jeg ikke lige helt forstår 

Kan i hjælpe med dem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2020 af PeterValberg

1) 104

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2020 af PeterValberg

2) 9·8·7·6

hov, det var vist ikke helt korrekt 

det beregnes selvfølgelig som:   10·9·8·7

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2020 af PeterValberg

3) 5! = 5·4·3·2·1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2020 af PeterValberg

5) 0! = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2020 af swpply (Slettet)

1)   \begin{align*} 10\cdot10\cdot10\cdot10 = 10^4 = 10.000 \end{align*}

2)   \begin{align*} 10\cdot9\cdot8\cdot7 = 5040 \end{align*}

3)   \begin{align*} 5! = 5\cdot4\cdot3\cdot2\cdot 1 = 120 \end{align*}

4)   \begin{align*} \frac{10!}{9!} = \frac{10\cdot9!}{9!} = 10 \end{align*}

5)   \begin{align*} 0! = 1 \end{align*}

6)   \begin{align*} 29^2\cdot10^5 = 84.100.000 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2020 af PeterValberg

6) 29·29·10·10

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. maj 2020 af swpply (Slettet)

#3

2) 9·8·7·6

mener du ikke 10 x 9 x 8 x 7 istedet? Da her er tale om tal taget fra 0-9 uden tilbagelægning?


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. maj 2020 af PeterValberg

#8 Jo da :-) selvfølgelig 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. maj 2020 af PeterValberg

Vedr. #6
Jeg havde læst opgaveteksten en anelse forkert,
det er selvfølgelig:

29·29·10·10·10·10·10 = 292·105 = ....

som også er angivet i #6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: sandsyndlighedsregnings opgaver hjælpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.