Matematik

Omkreds + areal af rektangel

09. maj 2020 af Omid15dk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg har forsøget at udregne areal og omkreds af dette rektangel, og har også angivet et svar til omkredsen.

Tænkte på om nogen ved hvordan man finder omkredsen og arealet af sådan et rektangel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2020 af StoreNord

Du skal bare aflevere nogle regneudtryk for Omkreds og Areal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2020 af ringstedLC

\begin{align*} A_{\,rekt.} &= b\cdot l\;,\;b=2+a\;,\;l=3+b \\ Omk_{\,rekt.} &= 2\cdot b+2\cdot l \\ &= 2\cdot (b+l) \\ \end{align*}

Vedhæft et billede af hele opgaven og din angivelse.


Skriv et svar til: Omkreds + areal af rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.