Matematik

Matematik - Hjælp

10. maj 2020 af Lukassssssss - Niveau: 10. klasse

Regulær pyramide. Billede til højre viser udfoldede sider af pyramiden        
                    højde h i pyramide = 6 cm    
                        højde h1 i side af pyramide = 7 cm  
                        side i grundflade a = 4 cm    
                        Rumfang af pyramide = 1/3·a2·h  
    Rumfanget af pyramiden er  =

Hvordan beregner jeg rumfanget


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2020 af peter lind

h=6 eller 7 ?

areal = 42    Formlen er a*h/3 = side2*h/3


Svar #2
10. maj 2020 af Lukassssssss

begge


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2020 af peter lind

så st tallene ind i formlen og beregn rumfanget


Svar #4
10. maj 2020 af Lukassssssss

tak


Skriv et svar til: Matematik - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.