Fysik

Tværsnits areal af cylinder.

12. maj 2020 af LosJoeFyr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der en der kan hjælpe mig med, hvordan man finder tværsnitsarealet af en cylinder?

Min cylinder er 7,4cm høj og 2,5cm i diameter.

Håber der er en der kan hjælpe!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2020 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{tv\ae rsnitsareal:}&A=\frac{\pi}{4}\cdot d^2 = \frac{\pi}{4}\cdot \left (2.5\;cm \right )^2 \end{array}


Svar #2
12. maj 2020 af LosJoeFyr (Slettet)

Tusind tak!!!


Skriv et svar til: Tværsnits areal af cylinder.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.