Matematik

tegn grafen for ligningen i geogebra

14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

nogle der kan sige ligningen forstår ikke helt. 

jeg ved det er y= 1.852x + ? 

men skal der overhovdet stå noget bagved eller skal jeg bare sætte y= 1.852x ind i geogebra og så sætte det på min problemregning eller hvad 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Moderatoren

Skal du tegne det i excel eller geogebra?

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1960728#1960734

Hvordan lyder opgaven helt præcist?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2020 af mathon

...ikke noget 'bagved'.


Svar #3
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

jeg skal tegne det i geogebra min fejl


Svar #4
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#1

Skal du tegne det i excel eller geogebra?

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1960728#1960734

Hvordan lyder opgaven helt præcist?

jeppe tjek vedhæftet fil jeg har lagt i den her besked


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2020 af Moderatoren

Der står, at du skal tegne grafen på millimeterpapir


Svar #6
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#5

Der står, at du skal tegne grafen på millimeterpapir

ja men min lære siger vi skal gøre det i geogebra 


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2020 af Moderatoren

Nå okay – Men prøv så at tegne grafen :)


Svar #8
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#7

Nå okay – Men prøv så at tegne grafen :)

altså bare y= 1.852x ind i geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. maj 2020 af Moderatoren

Prøv – se hvad der sker :)


Svar #10
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#9

Prøv – se hvad der sker :)

det her sker er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #11
14. maj 2020 af Moderatoren

Du kan fx dobbelttjekke ved at tegne den på millimeterpapir


Svar #12
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#11

Du kan fx dobbelttjekke ved at tegne den på millimeterpapir

det har jeg ikke dsv.. men er det korrekt på geogebra


Skriv et svar til: tegn grafen for ligningen i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.