Matematik

Om trekant ABC oplyses, at arealet er 22,9

15. maj 2020 af 8953djulic - Niveau: B-niveau

Om trekant ABC oplyses, at arealet er 22,9 samt at?= ? B 32,3 og AB =10,6 . a) Bestem højden fra C. b) Bestem omkredsen af trekant ABC.

Kan nogen sige mig hvad højden på trekanten er?

Jeg har prøvet, men jeg finder ikke nogen brugelig formel....


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2020 af Maskiningeniøren

#0

Om trekant ABC oplyses, at arealet er 22,9 samt at?= ? B 32,3 og AB =10,6 . a) Bestem højden fra C. b) Bestem omkredsen af trekant ABC.

Kan nogen sige mig hvad højden på trekanten er?

Jeg har prøvet, men jeg finder ikke nogen brugelig formel....

Prøv lige at formulerer opgaven igen eller evt. tag et billede af opgaven. Forstår ikke helt hvilke oplysninger du giver... Er vinkel B = 32,3o  eller hvordan skal det forstås? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2020 af Moderatoren

Måske det skal forstås som i denne tråd?

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1349510


Skriv et svar til: Om trekant ABC oplyses, at arealet er 22,9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.