Matematik

Matematik

15. maj 2020 af Sara74 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at løse de 3 funktioner.

Bestem stamfunktionen til følgende polynomier:

f(x)=6x^2-13x-3 f(x)=12x^4+8 f(x)=-x^3-7x^2+3x-14


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2020 af BoHTX (Slettet)

Jeg ville bruge nr 82, 83 og 91 i formelsamlingen.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.