Matematik

Matematik

20. maj 2020 af smisch - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen som kan hjælpe med opgave c? Jeg har vedhæftet opgaven.

Vedhæftet fil: 10.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2020 af Capion1

c)  Findes et t, således at  OP = OG  ?


Svar #3
20. maj 2020 af smisch

Det har jeg gjort, og har fået t= 3/2, men ved ikke rigtigt hvad jeg skal herefter


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2020 af Capion1

Det fundne t i førstekoordinaten skal så også passe i andenkoordinaten. Gør det det?
Slap gåsen denne gang med livet i behold?


Svar #5
20. maj 2020 af smisch

så andenkoordinaten skal også blive t=3/2, for at det passer? 


Svar #6
20. maj 2020 af smisch

Kan det passe at t for andekoordianten bliver :t = 1.456383004, t = 6.181091538

hvilket vil sige at det ikke passer ? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. maj 2020 af peter lind

Hvis du får at t=3/2 er x koordinaten ska du sætte det ind i y koordinaten. Hvis det ikke giver samme y koordinat er de ikke samme sted på samme tidspunkt.


Svar #8
20. maj 2020 af smisch

Ja okay, vil jeg gøre. Mange tak 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.