Fysik

Stamfunktion til (s, t)-graf

22. maj 2020 af Lise123Lise - Niveau: B-niveau

En der ved hvordan man finder stamfunktionen til fx den blå graf i det vedhæftede billede (uden at indsætte tendenslinje)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2020 af janhaa

s(t) = vt

s ' (t) = v(t)

v ' (t) = a(t)

s ''(t) = a(t)


Skriv et svar til: Stamfunktion til (s, t)-graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.