Matematik

Hvis man har en terrasse på 60M2 hvordan finder man så ud af hvor meget sand man skal bruge

24. maj 2020 af Caspertt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej
Jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde ud af hvor meget sand man skal lægge under en terrasse som er på 60M2  Grus laget skal være på 20cm men ved ikke helt hvordan man regner sig frem til det Nogen som ved hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2020 af Jones2929

Areal = l*b*h

Man indsætter 60 m2 på "Areal"'s plads. Laget skal være 20 cm højt

Areal = l*b*20cm

Du skal pille ved/lege med bredden b og længden l for at finde et resultat, som giver 60 m2


 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2020 af ringstedLC

Du skal bruge et volumen/rumfang af sand:

\begin{align*} V &= Areal\cdot h \end{align*}

hvor enhederne skal passe sammen, derfor omregnes 20 cm til meter, så volumet fås i m3.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2020 af peter lind

Arealet af sandet*tykkelsen af sandet = rumfanget af sandet


Svar #4
24. maj 2020 af Caspertt (Slettet)

Tak for et hurtigt svar det hjalp rigtig meget :D


Skriv et svar til: Hvis man har en terrasse på 60M2 hvordan finder man så ud af hvor meget sand man skal bruge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.