Matematik

Matematik

26. maj 2020 af Sara74 - Niveau: B-niveau

Nogen der vil hjælpe med opgaven

Vedhæftet fil: Hjælp til matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2020 af janhaa

a)

Overskudd:\\ O_1=\int_{0}^{4}O(x)\,dx\\ b)\\ O_2=\int_{4}^{8}O(x)\,dx\\


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2020 af Moderatoren

Ja, men skriv lige hvad du har problemer med. Og giv hellere også din tråd en overskrift.


Svar #3
26. maj 2020 af Sara74

#1

a)

Overskudd:\\ O_1=\int_{0}^{4}O(x)\,dx\\ b)\\ O_2=\int_{4}^{8}O(x)\,dx\\

Hvordan har du fået og regnet til 8 tal? Og tusind tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2020 af janhaa

#3
#1

a)

Overskudd:\\ O_1=\int_{0}^{4}O(x)\,dx\\ b)\\ O_2=\int_{4}^{8}O(x)\,dx\\

Hvordan har du fået og regnet til 8 tal? Og tusind tak for hjælpen

well it's integration:

O1 = 26,93 (tusen kr)

O2 = 36,53 (tusen kr)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2020 af janhaa

#3
#1

a)

Overskudd:\\ O_1=\int_{0}^{4}O(x)\,dx\\ b)\\ O_2=\int_{4}^{8}O(x)\,dx\\

Hvordan har du fået og regnet til 8 tal? Og tusind tak for hjælpen

spm: mellom 4. og 8. måned


Svar #6
26. maj 2020 af Sara74

Tak for hjælpen, men hvordan kan jeg vurdere om hvor godt virksomheden klarede sig i de 4 måneder i forhold til de efterfølgende 4 måneder? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. maj 2020 af janhaa

#6

Tak for hjælpen, men hvordan kan jeg vurdere om hvor godt virksomheden klarede sig i de 4 måneder i forhold til de efterfølgende 4 måneder? 

O2 > O1

the last 4 months are best


Svar #8
26. maj 2020 af Sara74

Thanks you

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.