Fysik

HASTER Fysik C spørgsmål

01. juni 2020 af Ukendtelev001 - Niveau: C-niveau

Hej derude,

Jeg mangler svar på 2 spørsgmå i Fysik C

hvad er lyman- balmer og paschenserien?

Hvilke energier har udsendte fotoner og hvilke bølgelængder svarer det til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2020 af mathon

                \small E_{foton}\cdot \lambda =h\cdot c=1239.84\; eV\cdot nm


Skriv et svar til: HASTER Fysik C spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.