Matematik

Opgave omkring vektorfunktioner

09. juni 2020 af MadsPeterB (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har fået en opgave (har linket et af opgaven), som er jeg er rimelig lost på, kan nogle evt. hjælpe mig på vej til at kunne få det lavet :)

Mvh. Mads P.

Vedhæftet fil: opgave14.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2020 af peter lind

a) Hvis t skal være et dobbeltpunkt på andenaksen må der gælde at x(t) = 0 <=> t = ±2

b) Vandret tangent kræver at y'(t) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. juni 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Opgave omkring vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.