Matematik

Fikspunkter for differensligning opgave

09. juni 2020 af MadsPeterB (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har en opgave (vedhæftet)

Mht. a), ved jeg godt hvad et fikspunkt er (et punkt hvor x=f(x)), men har glemt hvorfor der er et tilde-tegn over y,

til b), kan jeg ikke finde nogle noter omkring stabilt, ustabilt fikspunkt, så ville sætte pris på hjælp

På forhånd tak

Mvh.

Vedhæftet fil: Opgave 12.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2020 af peter lind

a) det betyder bare et bestemt y. Du skal blot sætte yn= yn+1 = 2 altså vise at hvis du sætter yn=2 ind på hjre side så vil venstre side blive 2


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: Fikspunkter for differensligning opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.