Matematik

matematik

12. juni 2020 af Lukassssssss - Niveau: 7. klasse

Kantlængden er 4 Hvad er 4 kantens - overfladeareal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2020 af PeterValberg

kantlængden2 .... altså:   A = 42 = 4 · 4 =  ....

Se eventuelt dette < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.