Matematik

matematik

18. juni 2020 af maria2016 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle som kan forklarer differentiation af polynomier? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2020 af mathon

                                 \small \left ( c\cdot x^n \right ){}'=c\cdot \left (x^n \right ){}'=c\cdot n\cdot x^{n-1}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.