Matematik

Matematik

28. juli 2020 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

   

Peter bor i rækkehus. Han skal have en rektangulær teresse på 10 m2. Længden er 4 m. 

1. Hvad bliver bredden på Peters terasse?  6?

Hele Peters have er 200 m2.

2. Hvor mange procent udgør Peters terrase af hele haven? 20%?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. juli 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}1.\\& \textup{Areal af rektangul\ae r terrasse:}&A=\left ( 4\;m \right )\cdot L=10\;m^2\\\\& \textup{L\ae ngde:}&L=\frac{A}{B}=\frac{10\;m^2}{4\;m}=2.5\;m\\\\ 2.\\& \textup{Terrasse i }\%\textup{ af have:}&p=\frac{10\;m^2}{200\;m^2}\cdot 100=5 \end{array}

Ret dit uddannelsesniveau!


Svar #2
28. juli 2020 af Lukassssssss

Skulle bare lige have den igen, jo? Havde bare helt glemt det.

10/4 = 2,5 

Hans have skal have en rektanuglær teresse på 10m´2 = /10

Hele hans havde ugør 200 m'2 = 200/10 = 0,05 * 100 = 5% 


Det er ret elementært


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.