Matematik

Matematik

23. august 2020 af hejhej1005 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har fået en opgave som lyder som følgende:

A = 0,5 * H * G

isoler h i formlen?

Nogle der kan hjælpe? 

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#0

Har fået en opgave som lyder som følgende:

A = 0,5 * H * G

isoler h i formlen?

Nogle der kan hjælpe? 

På forhånd tak:)

Divider med g på begge sider, da det modsatte af gange er division. Derefter har du isoleret h i formlen.

Der kommer til at stå

A/G =0,5h


Svar #2
23. august 2020 af hejhej1005 (Slettet)

Mange tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#2 Mange tak:)

Selv tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2020 af ringstedLC

#1: Du mangler at dividere med 0.5 (gange med 2) for at have isoleret H.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2020 af Matematikergodt (Slettet)

#4

#1: Du mangler at dividere med 0.5 (gange med 2) for at have isoleret H.

Når ja!

Tak, fordi jeg lærte af min fejl!


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.