Matematik

integration hjææælp

25. august 2020 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

opgaven er vedhæftet

hvordan laver jeg den og er min a) rigtig?


Svar #1
25. august 2020 af hq02

her


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2020 af Forår2020 (Slettet)

opgave a

f (x) = x + 2

F ( x) = (x1+1) / 2   + 2 x + C  ( tallet 2 er en konstant der integreret bliver 2 x + C )

F ( x ) = .5 x+ 2 x + C


Svar #4
25. august 2020 af hq02

Er C ik det samme som k?

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2020 af Mathias7878

#4 jo C, eller hvad end man ønsker at kalde den, er en vilkårlig konstant, der frit kan vælges blandt de reelle tal. 

- - -

 

 


Svar #6
25. august 2020 af hq02

hvordan beregner jeg så x-koordinaten for parablerne? det lyder som om der er flere stamfunktion


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2020 af mathon

                     \small \small \small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lll} f(x)=x+2\\\\ F(x)=\frac{1}{2}x^2+2x+k \end{array}\\\\ b)\\& \begin{array}{lll} x_T=\frac{-2}{2\cdot \frac{1}{2}}=-2 \end{array}\\\\ c)\\& \begin{array}{lllll} y_T=c-a\cdot \left (x_T \right )^2\\\\ 0=k-\frac{1}{2}\cdot \left (-2 \right )^2\\\\ k=2 \end{array}\\\\ \textup{forskrift:}& \begin{array}{lll} \end{array} F(x)=\frac{1}{2}x^2+2x+2 \end{array}


Skriv et svar til: integration hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.