Matematik

Vinkel i første omløb

03. september 2020 af K22 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan beregnes vinklen i første omløb?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2020 af MandenMedMangeHatte

Med lommeregner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2020 af Capion1

# 0
Er Rundetårn højere end et skrig?
Prøv nu, på niveau videregående, først at præsentere opgaven. Dernæst stille spørgsmålet.


Svar #3
03. september 2020 af K22

Hvordan beregner jeg vinklen i første omløb, når cos \Theta = -1/√3 og sin \Theta = √3/√10 ?


Svar #4
03. september 2020 af K22

Jeg har fundet argumentet \Theta, men mangler at omskrive resultaten til vinklen i første omløb.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2020 af ringstedLC

#4: θ er en vinkel, - ikke et argument.

Mindst én af værdierne må være forkert pga. grundrelationen:

\sin^2(v)+\cos^2 (v) = 1^2


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2020 af oppenede

Formlen er:
-i*ln((x+iy)/(x*x+y*y)^½)

Svar #7
04. september 2020 af K22

Kan det passe, at vinklen i første omløb er -pi/4


Svar #8
04. september 2020 af K22

Forstår ikke helt #6. Hvad er x og y i dette tilfælde?


Svar #9
04. september 2020 af K22

Andet spørgsmål:

Hvad er a og b til det komplekse tal givet ved

27 + 9i * √3


Brugbart svar (0)

Svar #10
04. september 2020 af Anders521

#9 Et komplekst tal på formen z = a + i·b, vil a og b, i dit tilfælde være a = 27 og b = 35/2


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. september 2020 af oppenede

#8 x er det du kalder cos(theta) or y er det du kalder sin(theta) i #3.


Skriv et svar til: Vinkel i første omløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.