Matematik

(1/4-7/2)/11:5. Hvordan regner man denne ud?

05. september 2020 af Amalie1234324 - Niveau: 10. klasse

Jeg har forsøgt mig frem, hvor jeg først regnet 1/4-7/2 og det fik jeg til 1/4-14/4. Kan det godt passe, at 1/4-7/2 giver -13/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2020 af AMelev

Ja! 
Du kunne tjekke med lommeregner.

Ser stykket sådan ud?\frac{\frac{1}{4}-\frac{7}{2}}{11}:5
Man dividerer en brøk med et tal ved at gange tallet på i nævneren.


Svar #2
05. september 2020 af Amalie1234324

Ja, det sku da også rigtigt. Tak :)


Skriv et svar til: (1/4-7/2)/11:5. Hvordan regner man denne ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.