Matematik

Matematik aflevering

06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg står og skal aflevere en matematik aflevering, men kan ikke se mig ud af disse 4 opgaver i den.

Vedhæftet fil: Matematik aflevering 4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2020 af Anders521

#0 Ka' du vedhæfte et billede af opgaverne?


Svar #2
06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet)

Hov, sætter lige nogle billeder ind istedet.


Svar #3
06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet)

.


Svar #4
06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet)

Er gjort nu Anders :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2020 af Anders521

#2  Der henvises til formelsamlingen.                                                                                                                      Opg. 3) Brug formel nr.(4)                                                                                                                                      Opg. 4) Brug formel nr. (6) 


Svar #6
06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet)

Ok nu ved jeg hvilken formel jeg skal benytte mig af i opgave 3 og 4, men er i tvivl om hvordan jeg skal sætte de tal jeg allerede kender ind i formlen. Er pænt dårlig til matematik, så det der er basisviden for andre, er typisk meget svært for mig og forstå.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. september 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. september 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 3}\\& \begin{array}{lllll} 12.500=10.000\cdot 1.043^n\\\\ 1.25=1.043^n\\\\ \log(1.25)=\log(1.043)\cdot n\\\\ n=\frac{\log(1.25)}{\log(1.043)} \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. september 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 4}\\& \begin{array}{lllll} \textup{m\aa nedlig ydelse:}&y=\frac{A_0\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}\\\\& y=\frac{ 5.000\cdot0.009}{1-1.009^{-24}} \end{array} \end{array}


Svar #10
06. september 2020 af Lasse0201 (Slettet)

Ok super, hvad med opgave 1 og 2? :)


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.