Matematik

reduktion matematik

08. september 2020 af XB2004 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad skal man gøre hvis der ikke står noget fortegn foran et reduktions stykke:

regnestykket 

(8a-5)+(6a-9)-(3a+2)

? (8a-5)+(6a-9)-(3a+2)

jeg mener der hvor der er et spørgsmålstegn 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2020 af mathon

"Uden fortegn" er underforstået som et +.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll} (8a-5)+(6a-9)-(3a+2)=8a-5+6a-9-3a-2=(8+6-3)a-(5+9+2)=11a-16 \end{array}


Skriv et svar til: reduktion matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.