Matematik

hjælp Jeg er gået i stå --> matematik aflevering

09. september 2020 af Maria200 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave, som jeg har lagt et billede af. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal regne det ud.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2020 af peter lind


Svar #2
09. september 2020 af Maria200 (Slettet)

Hvordan ville du regne det ud?


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. september 2020 af Anders521

#0 Der er givet, at N(0) = 4468 og N(5) = 4388; der er altså givet punkterne (0, 4468) og (5,4388). Brug formlen for at bestemme stigningstallet/hældningskoefficient.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2020 af peter lind

se formel 78 side 16 i din formelsamling


Svar #5
09. september 2020 af Maria200 (Slettet)

Okay tak


Svar #6
09. september 2020 af Maria200 (Slettet)

men hvad er b så


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2020 af Anders521

#6 Det er ligegyldigt. I opgaven står der "Bestem tallet a".


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. september 2020 af ringstedLC

#6

men hvad er b så


b er funktionsværdien, når t = 0:

\begin{align*} N(0) &= at+b \\ N(0) &= a\cdot 0+b \\ N(0) &= b \end{align*}

Hvis N(0) er ubekendt bruges formlen for lineært b:

\begin{align*} b &= y_1-a\cdot t \\ b &= N(t_1)-a\cdot t_1 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp Jeg er gået i stå --> matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.