Matematik

Hjælp til opgaven

15. september 2020 af Lasse0201 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, har nogle opgaver i matematik, hvor jeg ikke forstår hvordan jeg skal løse dem. Er godt med på at den ene ting fx. er a og den anden er b, men ved dog ikke hvad der er hvad i den sammenhæng. Håber at der er nogen derude, som kan hjælpe mig til bedre og forstå hvordan jeg skal gribe opgaven an. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2020 af PeterValberg

jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2020 af PeterValberg

a) Se video nr. 4 og 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2020 af AMelev

x = antal år efter 2009, y = omsætning (mio. euro) 
Model y = a·x + b, altså en lineær funktion

år 2009 → x = ....
år 2013 → x = ....

Se din formelsamling side 10 (43) & (44) inkl. figur.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2020 af Euroman28

a) Du bruger 2.punktsformlen til at bestemme a og b. 

 husk konstanterne a og b viser hhv. vækstfaktoren og startværdien. 

b) Løs ligningen a*x+b = 2500, hvor a og b bruges a). 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Hjælp til opgaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.