Fysik

J/W = s ?

20. september 2020 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Er Joule/Effekt = sekunder ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2020 af ringstedLC

Ikke helt præcist:

\begin{align*} \text{energi} &= \text{effekt}\cdot \text{tid} \\ \text{E} &= \text{P}\cdot \text{t}\Rightarrow \text{J}=\text{W}\cdot \text{s} \\ \frac{\text{E}}{\text{P}} &= \text{t} \Rightarrow \frac{\text{J}}{\text{W}}=\text{s} \end{align*}

da der skelnes mellem symboler og enheder.


Skriv et svar til: J/W = s ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.