Matematik

cirkler

20. september 2020 af adam64 - Niveau: B-niveau

er der nogle der kan hjælpe skal aflevere her i dag og kan slet ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} a)\\& \begin{array}{lllll} C_1\textup{:}&x^2+y^2=6.5^2\end{array}\\\\ b)\\& \begin{array}{lllll} \textup{sk\ae ring}\\ \textup{kr\ae ver:}&\left ( x+6.28 \right )^2+\left (y-8.19 \right )^2=21.86\quad \wedge \quad x^2+y^2=42.25\Leftrightarrow y^2=42.25-x^2\\\\& (x^2+y^2)+12.56x+39.4384-16.38y+67.0761=21.86\\\\& 42.25+12.56x+39.4384-16.38y+67.0761=21.86\\\\& 12.56x-16.38y+126.9045=0\quad y=\sqrt{42.25-x^2}\quad \textup{da }A\textup{ og }B\textup{'s}\textup{ andenkoordinater}\\ &&\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \textup{er positive.}\\\\& 12.56x-16.38\cdot\sqrt{42.25-x^2}+126.9045=0\\\\& 16.38\cdot \sqrt{42.25-x^2}=12.56x+126.9045\\\\& 268.3044\cdot \left ( 42.25-x^2 \right )=1785.0625x^2+253716.3614206x+16104.75212025\\\\& -268.3044x^2+11335.8609=1785.0625x^2+253716.3614206x+16104.75212025\\\\& 0=2053.3669x^2+253716.3614206x+4768.89122025\\\\& \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2020 af mathon

                         \small \begin{array}{lllll} x=\left\{\begin{array}{lll}-123.542\\ -0.018799\end{array}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2020 af mathon

...der er regnefejl og jeg har ikke tid til at rette den lige nu.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2020 af Soeffi


Skriv et svar til: cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.